Mia Skäringer

Mia Skäringer

MIA SKÄRINGER TILL FJÄLLRÄVEN CENTER 26 OKTOBER 2019

 

Över 210.000 sålda biljetter, 5 x utsålda Ericsson Globe (hej Madonna, nu har vi ytterligare en kvinna på rekordlistan), och nu adderas ytterligare två datum till höstens turné med ”Avig Maria – No more fucks to give”.

 

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

 

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen. - Mia Skäringer

 

 

 

 

Skrivet om föreställningen

 

Det här är showen vi kommer berätta om för våra barnbarn
5 getingar, Expressen

 

Mia Skäringers show är ett ”väckelsemöte”
5/5, Jönköpingsposten

 

Behovet av Mia Skäringer är stort. Kärleken till Mia Skäringer öronbedövande. Hon svarar med en storslagen föreställning gjord för arenor. Rockband, dansare, imponerande ljusshow. Känslostark, ilsken och rolig.
4 plus, Aftonbladet

 

Högsta betyg till Skäringer! …den stora styrkan i föreställningen är just att hon ger kvinnorna en röst. Ja, kvinnorna i plural – för Skäringer är mångsidig och kan ta sig an flera perspektiv med samma älskvärdhet. …ordet ”fantastiskt” är det som hörs mest efteråt.
Betyg 5, Corren

 

Stående ovationer tyder på att vi inte bara är redo, utan att vi längtar efter denna råa och ocensurerade feminism, som ruskar om gamla föreställningar.
5/5, NWT

 

Skäringer – ett knippe power som har fått nog
5/5, Östgöta Correspondenten

 

Föreställningen är modig, grov och därför rolig.
4/5, GP

 

Rått, närgånget och mäktigt med Skäringer.
4/5, Värmlands Folkblad

 

Skäringer bjöd på äkthet. Helt klart efterlängtat av publiken som aldrig tycktes vilja sluta klappa händerna och busvissla – både innan, under och efteråt.
⭐⭐⭐⭐⭐ Nerikes Allehanda